2012. szeptember 19., szerda

Édes Napok Fesztivál I. Bevezető

    Szeptember 20-tól 24-ig rendezik meg a Budai Várban. A tavalyi fesztivál hatalmas szakmai és közönségsikert aratott, így nem volt kérdés, hogy újból megrendezik-e. Elvileg, az idén a kiállítók száma a tavalyinak több mint duplája lesz. A látogatók jobb, komfortosabb kiszolgálása érdekében idén lényegesen nagyobb terület lesz elkerítve a Budai Vár területén. Megközelíteni BKV-val is egyszerű, ráadásul a rendezvény ingyenes autóbuszjáratokat indít a Clark Ádám tér - Budai Vár - Dózsa György tér - Alagút útvonalon.



    A tervezett program alapján, a napközbeni workshopok mellett lesznek csokoládé- és trüffel kész ítő tanfolyamok, szakmai guruk előadásai, Miss Cherry Queen Csokoládé Királynő megválasztása. A gyermekes családok is jól fogják magukat, ugyanis a Nemzeti Galériában gyermekfoglalkoztató fogja várni a családokat. Egyébként, az Édes Napok belépőjegyei a Galéria állandó kiállításaira is érvényesek, ezáltal két csokoládéhullám között kifújhatjuk magunkat. Az esték a tavalyihoz hasonlóan a funky, soul, jazzkoncertek, a finom ételek és italok társaságában telnek.



A jegyárak a következőféleképpen alakulnak:
  • Felnőtt jegy: 2000,- (A csütörtöki napon 1500,-)
  • Nyugdíjas jegy: 1500,-
  • Gyerek jegy: 1000,- (6-12 éves kor között)
  • Családi jegy: 5000,- (maximum 2 gyerek)
6 éves korig ingyenes a belépés, és Budapest kártyával és I. kerület kártyával rendelkező látogatók 10% kedvezményre jogosultak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése